Inici
Qui som?
Què pots menjar?
Què pots beure?
Què hi trobaràs?
Reflexions culinàries
Escudella barrejada
Enllaços
Llibre de visites
Com arribar-hi
Menús
vegeta.jpg
Menú de dissabtes

anec-amb-peres-ok

Menú
de dissabtes

gos-ressaca-ok

Teniu un dissabte gos?
Poques ganes de fer res?
 

El Terra d'Escudella, pensant en la duresa dels dissabtes al matí, ha decidit facilitar-vos la vida: els dissabtes, prohibit treballar!

Veniu a dinar al Terra d'Escudella i descanseu per un dia!

prohibit-treballar-ok


Amb l'objectiu d'ampliar els horaris d'atenció al públic i perquè ningú es quedi amb les ganes de tastar el nostre menú, ja podeu venir a dinar els dissabtes al migdia.

El preu del menú és de 12,25 € (amb l'IVA inclòs), i oferim plats una mica més elaborats que els del menú dels dies feiners i que queden fora de la quotidianitat. Seran dinars de dia de festa grossa, sens dubte!

Podeu venir a partir de les 12.30 h, tot i que la cuina no orbirà fins a les 13 h. Servirem àpats fins a les 16 h. El menú inclou, com sempre, pa, beguda i postres o cafè.

Bon profit!!


Aquí podeu veure els menús de dissabtes passats

 

Dissabte 19 de maig
Fideus mariners
Favetes amb sípia
Crema de carbassó amb formatge de cabra
Amanida amb carn del perol

Fricandó
Peix de mercat a la planxa
Escalopa de bruna del Pirineu
Hamburguesa de sardina i tonyina
Remenat d'alls tendres i xampinyons


Dissabte 5 de maig

Arròs amb costelló i bolets
Trinxat amb rosta i civil
Salmorejo amb ou dur i pernil
Amanida amb formatge fresc i olivada

Mandonguilles amb pèsols i carxofes
Pagell a la planxa amb nyoca
Croquetes casolanes de carn
Pastís de peix amb maionesa
Crep de carbassa, nous i salsa i de formatge blau


Dissabte 28 d'abril

Arròs rossejat
Favetes amb sípia
Crema de pèsols amb pernil
Amanida amb vinagreta de fruita seca

Galtes de porc amb castanyes
Llobarro fresc a la planxa
Entrecot de bruna
Croquetes casolanes de carn
Vianda de carbassa gratinada

 


.